ผู้พัฒนาเกมออนไลน์ Evoplay คว้าสองรางวัล EGR Marketing and Innovation Awards Kravchuk แสดงความคิดเห็น

สตูดิโอพัฒนาเกมออนไลน์ของ Evoplay ได้รับการยอมรับในการดำเนินการหนึ่งในแคมเปญการตลาดที่สร้างสรรค์ที่สุดในประวัติศาสตร์ของ iGaming โดยได้รับรางวัลสองรางวัลจาก Vendor Marketing และ B2B EGR แคมเปญการตลาดและนวัตกรรม

งานนี้ซึ่งเน้นย้ำถึงความสำเร็จที่โดดเด่นของบริษัทที่มีแนวโน้มมากที่สุดในอุตสาหกรรม จัดขึ้นที่ Hurlingham Club, London, 14 มิถุนายน
ผลลัพธ์พิเศษของการชนะสองรางวัลนั้นรับประกันได้ด้วยการส่งมอบแคมเปญการตลาดแบบหลายแง่มุมเกี่ยวกับการเปิดตัวเกม Star Guardians ของ Evoplay ทำให้สตูดิโอพัฒนาสามารถส่งมอบผลลัพธ์ที่น่าทึ่งให้กับเครือข่ายขนาดใหญ่ของผู้ให้บริการที่เป็นพันธมิตรทั้งในแง่ของการซื้อและการจัดเก็บ . ผู้ชมใหม่

ผู้ตัดสินรู้สึกประทับใจเป็นพิเศษกับแนวทางการตลาดเกมที่ไม่เหมือนใครของ Evoplay ตลอดจนการเข้าถึงและอุปกรณ์เสริมที่น่าประทับใจ เช่น อาร์ตบุ๊กเล่มแรก หนังสือการ์ตูน การสร้างแบรนด์ และเทคโนโลยีเว็บที่นำเข้ามาเป็นครั้งแรกในการเล่นเกมออนไลน์

ໂດຍຄໍາເຫັນກ່ຽວກັບໄຊຊະນະສອງເທົ່າ, Ivan Kravchuk, CEO ຂອງ Evoplay, ປະກາດວ່າ: “ການຕະຫຼາດແລະນະວັດຕະກໍາໄດ້ພິສູດວ່າເປັນສອງອໍານາດທີ່ເຂັ້ມແຂງທີ່ສຸດຂອງ Evoplay ແລະພວກເຮົາດີໃຈຫຼາຍທີ່ຈະໄດ້ຮັບການຮັບຮູ້ສອງຄັ້ງໃນລາງວັນ EGR ໃນປີນີ້ດ້ວຍສອງຊະນະ. ຮາງວັນທີ່ໄດ້ຮັບຮາງວັນທີ່ຜ່ານມາຂອງພວກເຮົາແມ່ນເປັນການຮັບຮູ້ຂອງການເຮັດວຽກຫນັກແລະຄວາມອຸທິດຕົນຂອງທີມງານທັງຫມົດໃນໄລຍະສອງສາມເດືອນຜ່ານມາແລະພວກເຮົາບໍ່ສາມາດລໍຖ້າເບິ່ງວ່າສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງປີມີຫຍັງແດ່ສໍາລັບພວກເຮົາ. ຂໍສະແດງຄວາມຍິນດີກັບຜູ້ຊະນະທັງໝົດ”.

Similar Posts