ในวันเสาร์ที่ 14 พฤษภาคม เวลา 16.00-18.00 น. ที่ Giorgio Gaber Hall of Palazzo Pirelli ใน Piazza Duca d’Aosta, 3 ในมิลาน จะมีการนำเสนอหนังสือ “I Soldi della P2” การลักพาตัว คาสิโน มาเฟีย และนีโอฟาสซิสต์ “การตื่นนานที่นำไปสู่ ​​Licio Gelli”

การประชุมซึ่งมี Luigi Piccirillo ที่ปรึกษาระดับภูมิภาคเป็นประธาน จะมีการกลั่นกรองโดย Fabrizio Gatti ผู้สื่อข่าวของ L’Espresso ต่อหน้าผู้เขียน Fabio Repici ทนายความของเหยื่อมาเฟียและ Antonella Beccaria นักข่าวและนักเขียน

“ຫນັງສືເຫຼັ້ມນີ້, ຈັດພີມມາສີ່ສິບປີຫຼັງຈາກການຄົ້ນພົບບັນຊີລາຍຊື່ຂອງ Masonic lodge P2, ຕິດຕາມປະຫວັດຂອງຜູ້ຊາຍທີ່ດີເຊັ່ນ Vittorio Occorsio, Bruno Caccia, Giovanni Selis, ຜູ້ທີ່ໄດ້ເສຍສະລະຊີວິດຂອງພວກເຂົາເພື່ອໃຫ້ພວກເຮົາທຸກຄົນຮູ້ຄວາມຈິງກ່ຽວກັບການ deviations ທາງດ້ານການເມືອງ. ອຳນາດ​ເພື່ອ​ທຳລາຍ​ພົນລະ​ເມືອງ​ທີ່​ຊື່ສັດ. ຜູ້ຂຽນເຂົ້າຮ່ວມບັນດາຈຸດຂອງການຟອກເງິນ, ການໂຄ່ນລົ້ມ neo-fascist ແລະອາດຊະຍາກໍາທີ່ມີການຈັດຕັ້ງທີ່ມີລັກສະນະໃນຊຸມປີນັ້ນແລະປະຈຸບັນນີ້ຍັງຍ້າຍຜົນປະໂຫຍດອັນໃຫຍ່ຫຼວງໄປສູ່ຄວາມເສຍຫາຍຂອງສະຖາບັນປະຊາທິປະໄຕ”.

ดังนั้นที่ปรึกษาระดับภูมิภาค Luigi Piccirillo ให้ความเห็นเกี่ยวกับหนังสือที่จะนำเสนอในวันเสาร์ที่ 14 พฤษภาคมต่อหน้าผู้เขียนที่หอประชุม Giorgio Gaber ใน Palazzo Pirelli ในมิลาน

การเข้าชมงานซึ่งจะจัดขึ้นภายใต้กฎป้องกันโควิดในปัจจุบัน เปิดให้เข้าชมฟรีและเปิดให้บุคคลทั่วไปเข้าชม สำหรับข้อมูลเพิ่มเติม คุณสามารถติดต่ออีเมลของเลขาธิการกิจกรรมได้ที่ Email อีเมลนี้จะถูกป้องกันจากสแปมบอท คุณต้องเปิดใช้งาน JavaScript เพื่อดู หรือโทร 02.67.48.2083

Similar Posts